Lista/Tabel

Evidenta Populatiei Subscrie la Evidenta Populatiei

Programul de lucru cazier judiciar

Programul de lucru cazier judiciar

  Primiri – eliberări cereri cazier judiciar Punctul de lucru de la Poliţia Judeţului Bacău , str. Alexei Tolstoi nr. 2 (fostul hol înmatriculări auto) - luni – joi orele 08:00 –… Citeste mai mult »

Program audiente politie

Program audiente politie

Program audienţe Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău Audienţele au loc la reşedinţa inspectoratului din strada Alexei Tolstoi nr. 2 asfel:  Şeful inspectoratului Comisar şef de poliţie Oprişan Vasile  - Miercuri… Citeste mai mult »

Telefoanele poliţiilor judeţului Bacău

Telefoanele poliţiilor judeţului Bacău

Structura / serviciul / biroul Telefon prefix +40234 Inspectoratul de poliţie al judeţului Bacău  Centrala 202000  Ofiţer Relaţii Publice 202098  Serviciul Management Organizatoric, Comunicare Publică şi Relaţii Internaţionale 202062  Dispecerat… Citeste mai mult »

DOCUMENTE NECESARE INCLUDERII   IN PASAPOARTELE AMBILOR PARINTI SAU IN PASAPORTUL UINUIA DINTRE PARINTI A MINORILOR CARE NU AU IMPLINIT VARSTA DE 14 ANI

DOCUMENTE NECESARE INCLUDERII IN PASAPOARTELE AMBILOR PARINTI SAU IN PASAPORTUL UINUIA DINTRE PARINTI A MINORILOR CARE NU AU IMPLINIT VARSTA DE 14 ANI

Cererile care privesc INCLUDEREA (cerere model nr. 4) in pasapoartele ambilor parinti sau in pasaportul unuia dintre acestia, in conditiile Legii nr. 248/2005, vor fi insotite de urmatoarele documente: – certificatul… Citeste mai mult »

DOCUMENTE SI INFORMATII  NECESARE ELIBERARII PASAPORTULUI SIMPLU

DOCUMENTE SI INFORMATII NECESARE ELIBERARII PASAPORTULUI SIMPLU

Cererile pentru eliberarea pasapoartelor simple (cerere model nr. 1) se depun personal de catre solicitanti, insotite de urmatoarele documente: – cartea de identitate, cartea de identitate provizorie sau, dupa caz, … Citeste mai mult »

DOCUMENTELE NECESARE  PENTRU ELIBERAREA UNUI PASAPORT IN CAZ DE FURT, PIERDERE,  DETERIORARE SAU DISTRUGERE

DOCUMENTELE NECESARE PENTRU ELIBERAREA UNUI PASAPORT IN CAZ DE FURT, PIERDERE, DETERIORARE SAU DISTRUGERE

Solutionarea cererilor pentru eliberarea unor noi documente de calatorie in cazul pierderii sau furtului documentelor de calatorie este conditionata de prezentarea unei adeverinte care sa ateste declararea evenimentului, in conditiile prevazute… Citeste mai mult »

DOCUMENTELE NECESARE ELIBERARII  UNUI PASAPORT SIMPLU MINORILOR CARE AU IMPLINIT VARSTA DE 14 ANI

DOCUMENTELE NECESARE ELIBERARII UNUI PASAPORT SIMPLU MINORILOR CARE AU IMPLINIT VARSTA DE 14 ANI

Pentru minorii care au implinit varsta de 14 ani, pasapoartele se pot elibera, la cererea parintilor, cu o valabilitate mai mica de 5 ani, cu conditia sa nu depaseasca data… Citeste mai mult »

STABILIREA DOMICILIULUI IN STRAINATATE

STABILIREA DOMICILIULUI IN STRAINATATE

Cetateanul roman care si-a stabilit domiciliul in strainatate poate depune cerere pentru aplicarea in pasaportul simplu a mentiunii privind stabilirea domiciliul intr-un anumit stat sau pentru eliberarea unui pasaport simplu,… Citeste mai mult »

TERMENELE DE ELIBERARE A PASAPOARTELOR

TERMENELE DE ELIBERARE A PASAPOARTELOR

Termenul in care se solutioneaza cererile pentru eliberarea pasapoartelor simple sau pentru includerea minorului in pasaportul unui dintre parinti nu poate fi mai mare de 20 de zile lucratoare. In cazul… Citeste mai mult »

VALABILITATEA PASAPOARTELOR ESTE STABILITA DUPA CUM URMEAZA

VALABILITATEA PASAPOARTELOR ESTE STABILITA DUPA CUM URMEAZA

a) 3 ani pentru persoanele care nu au implinit 14 ani; b) 5 ani pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 14 si 25 de ani; c) 10 ani pentru persoanele… Citeste mai mult »